Стало відомо, що біля берегів Камеруну (Центральна Африка) пірати напали на грецьке судно-танкер під назвою "Happy Lady" і викрали 8 осіб із 28 членів екіпажу. Зазначається, що серед викрадених моряків опинилися один українець, п'ять греків і два філіппінця. Про це повідомляє Maritime Bulletin.

Happy Lady

Так, атака корабля сталася в понеділок, 30 грудня, о 23:00 недалеко від міста Лімбі, де танкер стояв на якорі з кінця жовтня 2019 року.

До того ж, у цей же день пірати напали на ще два морських судна, а саме на суховантажі Vinalines Mighty і сінгапурський Drogba. Останній був атакований 30 грудня близько 00:30 поблизу бухти Бонні в Гвінейській затоці. Проте обидва цих нападу вдалося придушити нігерійських сил безпеки.

Пірати напали на танкер, Maritime Bulletin

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що корабель New Leo, на борту якого були 14 українців, потрапив у шторм в Егейському морі біля Греції.

Як повідомляв портал Знай.ua, два величезних круїзних лайнера зіткнулися в мексиканського порту острова Косумель. внаслідок сутички була зруйнована корми лайнера під назвою Carnival Glory круїзної компанії Carnival Corporation.

Також портал Знай.ua писав, що надзвичайний випадок стався в Мурманську. Там загорівся багатостраждальний крейсер "Адмірал Кузнєцов", який в народі має назву "Ганьба Путіна".