Поки весь світ затамував подих в очікуванні Третьої світової війни після усунення президентом США Дональдом Трампом іранського генерала Касіма Сулеймані, його попередникові зовсім не до великої політики.

Колишній глава Білого дому Барак Обама вже давно відійшов від державних справ і може, нарешті, займатися тим, чим побажає.

Так, Новий рік Барак відзначив на гавайських островах, де відпочиває на місцевих пляжах і підтримує фізичну форму, яка, до речі, у 58-річного Обами з роками стала тільки краще.

Барак Обама, фото: ImageDirect
Барак Обама, фото: ImageDirect

Барак Обама, фото: ImageDirect
Барак Обама, фото: ImageDirect

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що в ніч на 3 січня по військовій базі біля міжнародного аеропорту Багдада завдали трьох ракетних ударів. В результаті обстрілу сталися вибухи двох автомобілів. Загинув глава спецпідрозділу "Кудс" іранського корпусу вартових Ісламської революції генерал Касім Сулеймані.

Як повідомляв портал Знай.uа, політолог Юрій Романенко показав страшні наслідки для нашої держави на тлі подій в Іраку та інших авантюр Трампа і Путіна.

Також портал Знай.uа писав, що КНДР не буде дотримуватися мораторію на випробування ядерної зброї і балістичних ракет. Про це заявив глава країни Кім Чен Ин.