Через шікдливий плагін для браузера користувач залишився без криптовалюти на суму в 16 тисяч доларів, повідомляє портал “InternetUA”.

Як повідомляється, плагін маскувався під відомий гаманець для криптовалюти Ledger, розробники якого вже повідомили про те, що вони не мають відношення до шкідливої програми, яка надсилає зловмисникам кодове речення, завдяки чому вони отримують доступ до криптогаманця жертви.

Криптовалютний гаманець, korrespondent.net
Криптовалютний гаманець, korrespondent.net

Також невідомо, як саме шахрайський додаток опинився у браузері користувача, але в комп’ютері він знайшов невідомий файл, який веде на сторінку в Twitter, яка імітує офіційний ресурс французької компанії Ledger.

Нагадуємо, що нещодавно було проведене порівняння різних криптогаманців для відповіді на питання, який з них краще обрати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що перед з'їздом "Слуги народу" Зеленського сплив "темник" депутатів, розкажуть по написаному: фото документа.

Крім того, портал Знай.uа повідомляв про зустріч Зеленського з Путіним: у Кремлі виставили єдину умову.