Надзвичайний та водночас курйозний випадок стався на теренах Росії. Відтак, у Приморському краї риболовля закінчилася досить трагічно для щонайменше тридцяти людей, адже їх автомобілі пішли під воду. Відповідний допис з'явився у Telegram-каналі Life Shot

Як відзначається, інцидент мав місце на острові Російський. Саме там місцеві чоловік масово вирішили половити рибу та на своїх же позашляховиках виїхали просто на лід біля затоки в бухті Воєвода.

Скріншот з відео

Після цього, горе-рибалкам не спасти на думку нічого кращого, як припаркувати свої автомобілі одна біля одної та ще й на лід. В результаті чоловіки розплатилися за це по повній, адже щонайменше тридцять машин в один момент пішли під воду. Щоправда, із людей ніхто не постраждав.

Наразі на місці рятувальники вже почали тросами виловлювати машини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що у Москві затримали 23-річного строковика за підозрою в інтимному листуванні з 8-річною школяркою. Зовсім недавно вона покінчила з собою - стрибнула з 14-го поверху.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві чоловік вирішив накласти на себе руки, але хотів, щоб його застрелив поліцейський.

Також портал Знай.ua писав, що аби не лікувати, зламав пальці: стоматолог жорстоко познущався над молодою матусею