Стало відомо, що 29-річна британська модель, племінниця принцеси Діани, Кітті Спенсер виходить заміж. Про це повідомляє Daily Mail, посилаючись на інсайдера.

Кітті Спенсер

Так, Спенсер зробив пропозицію її бойфренд, бізнесмен Майкл Льюїс. Відзначається, що наречений старше її на 32 роки.

"Кітті отримала обручку ще до Різдва. Майкл зробив пропозицію під час відпустки в Кейптауні. Вся сім'я Кітті добре сприйняли цю новину, їм подобається Майкл. Незважаючи на свій стан, він дуже скромний і стриманий", - розповів інсайдер.

Слід зазначити, що чутки про роман Спенсер з Льюїсом з'явилися ще влітку 2018 року, однак на публіці вони з'явилися лише в травні 2019 року. Також відомо, що коханий племінниці принцеси Діани працює в індустрії моди, а його статок оцінюється в 106 мільйонів доларів США.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Кітті Спенсер

Нагадаємо, що племінниця принцеси Діани Кітті Спенсер підтвердила свій роман з 60-річним бізнесменом Майклом Льюїсом.

Як повідомляв портал Знай.ua, племінниця принцеси Діани Кітті Спенсер з'явилася на Венеціанському кінофестивалі і прикувала до себе погляди всіх відвідувачів.

Також портал Знай.ua писав, що племінниця принцеси Діани злилася в пристрасному поцілунку з 60-річним мільйонером Майклом Льюїсом.