Як відомо, наразі в Австралії триває одна з наймасштабніших пожеж у світі, яка вже забрала чимало життів місцевих мешканців та, за підрахунками екологів, півмільярда тварин. У зв'язку з цією катастрофою, відома 20-річна модель Кейлен Уорд зібрала щонайменше 700 тисяч доларів на пожертви благодійним організаціям, які займаються порятунком людей та тварин.

Однак, зробила це дівчина доволі незвично. Так, вона пообіцяла відправити інтимні фотографії всім, хто пожертвує як мінімум 10 доларів будь-якій організації зі списку, який вона надала. Відтак, кожні 10 доларів = одна фотографія. Окрім цього, дівчина пообіцяла, що за пожертвування з більшою сумою вона буде надсилати свої відео.

Кейлен Уорд

За її словами, вона бачила всі повідомлення про австралійські пожежі та дуже стурбована тим, що благодійним організаціям переводять недостатньо коштів. І це подіяло, всього за не тривалий час був настільки великий наплив пожертвувань, що вона була змушена найняти чотирьох помічників, які перевіряють платежі.

Наразі її акаунт в Instagram вже заблокувала, однак вона вже створила нову сторінку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, вогняне пекло: через пожежі на пляжах заблоковано тисячі людей

Як повідомляв портал "Знай.ua", пекельні пожежі в Австралії змусили Маркл і Гаррі заметушитися: "Завжди готові допомогти"

Також "Знай.ua" писав, катастрофа нечуваних масштабів: близько півмільйона тварин згоріло заживо, кадри не для слабкодухих