Герцогиня Меган Маркл і принц Гаррі більше місяця відпочивали в Канаді, де зняли будинок на острові Ванкувер. Там вони з сином Арчі насолоджувалися відокремленим сімейним відпочинком.

У вівторок, 7 січня, королівська сім'я повернулася до своїх обов'язків і вперше вийшли у світ в Canada House – дипломатичне представництво Канади в Лондоні.

Меган з'явилася в досить вишуканому образі нюдово-коричневих тонів. Для першого виходу в 2020 році герцогиня обрала класичне пальто британського бренду Reiss, вартістю 375 фунтів (близько 10 800 грн.), водолазку (50 фунтів, близько 1500 грн.) і сатинову спідницю міді (90 фунтів, близько 2 800 грн.) з колекції демократичного іспанського бренду Massimo Dutti.

доповнила Образ теракотовими човниками від Jimmy Choo.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, Меган Маркл оскандалилася через недоречне подарунка.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл втекла від охорони заради дитини.

Також Знай. ua писав, що пекельні пожежі в Австралії змусили Маркл і Гаррі заметушився.