В мережі все більше схиляються до думки, що український літак, який зазнав катастрофи в Ірані сьогодні вранці, насправді був збитий.

Зокрема, у Facebook з’явились дописи з фотографіями фрагментів українського Боїнга на місці катастрофи в Ірані поруч із світлинами з місця падіння збитого росіянами малазійського літака на Донбасі. На думку автора допису, пошкодження на обох світлинах дуже схожі.

“Фотографії фрагменту фюзеляжу літака, що був збитий ракетою з російського бука над Донбасом і фото фрагментів фюзеляжу літака, що зазнав катастрофи в Ірані сьогодні. Можна неозброєним оком побачити характерні отвори від шрапнелі”, - написав користувач на ім’я Сергій Бригадир.

Проте в коментарях радять не поспішати з висновками та дочекатись висновків фахівців, а також припускають, що авіакатастрофа в Ірані могла бути спричинена технічними несправностями літака.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадуємо, що після падіння українського літака біля аеропорту в Тегерані авіакомпанія МАУ тимчасово припинила сполучення з Іраном.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський терміново повертається до України з Оману.