Найстаршу онуку британської королеви позбавили прав керувати автомобілем на 6 місяців. Так, вчора, 8 січня, суд виніс рішення позбавити водійських прав онуку Єлизавети ІІ Зару Тіндолл, яка не вперше порушує правила дорожнього руху.

Зару Тіндолл звинуватили у перевищенні дозволеної швидкості. Вона визнала свою провину й зобов'язалася сплатити штраф у розмірі 880 доларів.

Схоже, впродовж трьох останніх років у Зари Тіндолл накопичилося 12 штрафних пунктів, які презвели до такого рішення суду. Бо одноразового перевищення швидкості для цього мало.

У листопаді за кермом Land Rover вона перевищила обмеження дозволеної швидкості 112 кілометрів, рухаючись зі швидкістю 145 кілометрів за годину. Правопорушення зафіксували камери відеоспостереження недалеко від будинку представниці королівської родини в Котсволді.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Зара Тіндолл визнала свою вину через адвоката, адже перебувала на відпочинку в Австралії разом з чоловіком та дітьми.

Елтон Джон та Єлизавета ІІ, фото з вільних джерел
Елтон Джон та Єлизавета ІІ, фото з вільних джерел

Представники британських монархів часто вляпуються у гучні скандали і інтриги.

Слід нагадати, що для Зари Тіндолл, яка здобула професійний успіх у кінному спорті, це не перше правопорушення на дорозі. У віці 19 років вона ледь вціліла, перекинувшись за кермом автомобіля. Схоже королівська родичка полюбляє "ігри з вогнем".

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл зробили скандальну заяву: "Знімаємо з себе обов'язки".

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл і принц Гаррі влаштували бойкот на день народження Кейт Міддлтон.

Знай.uа писав, Меган Маркл пішла по стопах Кейт Міддлтон: як змінився стиль дружини принца Гаррі.