Двом пасажирам пасажирського літака Boeing 737 авіакомпанії "МАУ" вдалося уникнути загибелі, тому що вони не сіли на борт. Серед них був мешканець Оттави Мохсен Ахмадіпур.

В аеропорту Тегерану Ахмадіпура повідомили, що його квиток вже не дійсний, передає видання Ottawacitizen.

Відомо, що він разом зі своєю 43-річною дружиною Рої Азадян перебував в Ізраїлі в гостях у родичів. Пара вирушала до Києва й мала летіти до Оттави. Однак в аеропорті чоловіку не вдалося сісти на рейс.

Мохсен Ахмадіпур з дружиною, Facebook
Мохсен Ахмадіпур з дружиною, Facebook

Ахмадіпур сказав дружині, що приєднається до неї, як тільки зможе потрапити на інший рейс. Чоловік чекав в аеропорту, поки Азадян сідала на борт літака до Києва. Він дізнався про аварію всередині терміналу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

У середу, 8 січня, Boeing 737 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") розбився незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані. На борту перебували 168 пасажирів та 9 членів екіпажу, зокрема, 82 жителі Ірану, 63 канадців, 11 українців та інші.

Авіакатастрофа в Ірані
Авіакатастрофа в Ірані
AP Photo/Ebrahim Noroozi

Повідомляється, що більшість загиблих мали іранське коріння. На борту було багато канадських студентів, поверталися з Тегерана до Канади, використовуючи рейс у Києві як зручний та недорогий спосіб пересування.

Нагадаємо, 8 січня український літак зі 180 пасажирами на борту розбився в Ірані. Боїнг 737 авіакомпанії "Міжнародні українські авіалінії" впав майже відразу після зльоту.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Пальчевський замість новорічних привітань висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака в Ірані.

Також портал Знай.uа писав, що влада Ірану відзвітувала щодо аварії борту МАУ: "Якщо літак збила ракета..."