Як відомо, в Україні на звалищах нерідко можна побачити викинуті автомобілі іноземного виробництва. А от у Канаді знайшли кладовище радянських "Жигулів". Про це повідомляє "Твоя машина".

Жигулі, Твоя машина

Так, відповідні знімки розмістили в соціальних мережах блогери. Серед радянських автомобілів зустрічаються різні моделі, в тому числі і ВАЗ-2103, ВАЗ-2106 і ВАЗ-2108.

Дане звалище знаходиться неподалік від канадської провінції Онтаріо. Про те, як туди потрапили "Жигулі", та ще й в такій кількості, достовірно невідомо. Судячи з фотографій, це сталося дуже давно, так як з радянських автомобілів почали проростати дерева і чагарники.

Жигулі, Твоя машина

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Наголошується, що радянські машини марки Lada потрапили в Канаду офіційним шляхом. Завод ВАЗ постачав свою продукцію в цю країну в період з 1978 по 1997 роки. Однак, навіщо в Канаді радянські автомобілі, які абсолютно не відрізнялися якістю, теж невідомо.

Жигулі, Твоя машина

Жигулі, Твоя машина

Нагадаємо, що в українській столиці з'явилися нові евакуатори, які допоможуть розправлятися з "героями парковок" за лічені хвилини.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві незабаром можуть значно підвищити вартість паркування. Все через те, що у місті катастрофічно не вистачає паркувальних місць, а автомобілів з кожним роком стає все більше і більше.

Також портал Знай.ua писав, що назва "водні" автомобілі вводить в оману. Здатність керувати транспортним засобом насправді походить від спалювання водню, який утворюється шляхом електричного розщеплення молекул води на гази водню і кисню в результаті електролізу.