В Афганістані на міні підірвався американський військовий конвой, повідомляє Reuters з посиланням на власні джерела в NATO та місцевих органах влади.

Як повідомляється, інцидент стався в провінції Кандагар. Вибухівка спрацювала під американським військовим транспортним засобом. Наразі інформація про наявність загиблих та постраждалих залишається невідомою.

Війська США в Афганістані
Війська США в Афганістані

Відповідальність за цю атаку взяло на себе угрупування Талібан. Як повідомляється, наразі іноземні військові загони оточили місце вибуху, не допускаючи туди збройні сили Афганістану. Наразі ведеться розслідування.

Нагадуємо, що раніше повідомлялось про те, що Іран має ракетне озброєння достатньої потужності для того, щоб мати можливість завдати ракетних ударів по цілях як на Ближньому Сході, так і в Європі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії.

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.