Надзвичайний випадок стався у Росії. Відтак, чоловік зізнався, що вбив жінку, але насправді це йому "показалося" і ніякої кривавої розправи не було, пише Life Shot.

Як відзначається, подія мала місце у Краснодарському краї. Саме там чоловік разом із загиблою ввечері випивав у неї вдома, але вжили стільки, що обоє відключилися. Вже зранку чоловік виявив свою знайому по чарці мертвою та подумав, що то він її вбив та зізнався поліцейським, які його затримали.

Поліція Росії, фото з вільних джерел
Поліція Росії, фото з вільних джерел

"Я не знаю її прізвище. Звуть її начебто Олена. Я не пам'ятаю, за що її вбив. Я її задушив. А коли вранці прийшов до тями, то витягнув труп за будинок і кинув її в канаву. Потім викликав таксі і поїхав", - зізнається чоловік.

Щоправда, як з'ясувалося, до вбивства він жодного відношення немає - у загиблої просто зупинилося серце, адже не витримало навантаження від алкоголю. Але до того моменту кадри допиту з щирим визнанням витекли в Інтернет. І тепер вони вимагають притягнути "вбивцю" до відповідальності і збирають підписи, щоб того не випускали на свободу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, виламали двері та увірвались всередину: розлючений натовп взяв "штурмом" адміністрацію президента, відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці повстали проти поліцейських, спалюють на вулиці: "Люди, яким набридло"

Також "Знай.ua" писав, що жорстока розправа над 26-річним хлопцем у Каховці переросла у народний бунт, копи мовчать: "Ми вже нікому не віримо"