Престижний журнал Forbes повідомив про двох свіжих доларових мільярдерів. Ними виявилися два підприємця з Росії, засновники стартапу Veeam Software Ратмір Тимашев і Андрій Баронів. Відомо, що вони продають своє дітище за 5 млрд доларів американському фонду Insight Partners.

"Завдяки цій угоді засновники Veeam Ратмір Тимашев і Андрій Баронів стали доларовими мільярдерами", - йдеться у публікації Forbes.

Також варто уточнити, що операція завершиться вже в першій половині 2020 року. Після продажу проекту Тимашев і Баронів повинні покинути раду директорів Veeam.

Veeam Software

За даними видання, в минулому році фінансовий стан бізнесменів оцінювалося в 700 млн доларів у кожного.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що американський боксер Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО) очолив рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменів десятиліття за версією Forbes.

Як повідомляв портал Знай.ua, японський мільярдер Юсаку Маєсава шукає "супутницю життя", яка буде супроводжувати його в першому комерційному польоті Space X навколо Місяця.

Також портал Знай.uа писав, що 8-річний хлопчик Раян Каджи, який робить огляди на YouTube, заробляє $26 мільйонів на рік і займає перше місце в топ-10 найбагатших блогерів за версією Forbes.