В районі французької столиці Дефанс місцевий "людина-павук" Ален Робер провів вельми незвичайну акцію протесту проти пенсійної реформи. Чоловік виліз на 187-метровий хмарочос компанії Total.

Про це стало відомо завдяки повідомленням французьких ЗМІ відео і опублікований на YouTube.

На такий трюк у французького людини-павука пішло 52 хвилини, працівники правоохоронних органів затримали його на даху хмарочоса.

Ален Робер, BBC
Ален Робер, BBC

Сам активіст заявив: "Люди і так проводять на роботі, часто ненависній, по сорок років. Хочеться продовжувати жити гідно. Час припинити вимагати від людей працювати більше, щоб отримувати менше".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відомо, що протести проти пенсійної реформи у Франції тривають з минулого грудня. У минулі ж вихідні прем'єр-міністр країни Едуар Філіп повідомив профспілкам, що влада "тимчасово відмовляється від положення, згідно з яким повну пенсію можна було отримати лише при досягненні 64 років замість 62".

Нагадаємо, не Оманом єдиним: де і за скільки відпочивав Зеленський за півроку президентства.

Як повідомляв Знай.uа Україна відстає в чотири рази: скільки заробляють в Європі, озвучені цифри.

Знай.uа писав, вода з Марса зникає швидше, ніж очікувалося: дослідники б'ють на сполох.