У далекій й теплій республіці Уганда стався дуже цікавий випадок. Так, чоловік на ім'я Мухаммад Мутумба взяв в дружини дівчину Шабуллу Набукіру, яка згодом виявилася переодягненим чоловіком-аферистом — Річардом Тумушабе.

Про це стало відомо завдяки повідомленню газети New Vision.

Місцевий "священик" (імам) Мутумба познайомився з аферистом, переодягнентм в жінку, в кінці минулого року в мечеті. Наприкінці грудня вони зіграли весілля за мусульманським звичаєм. Перед цим імам відвідав у селі тітку "нареченої" і надав викуп – два мішки цукру, дві кози, одяг і екземпляр Корану.

Весілля Мухаммада Мутумби, фото: newvision
Весілля Мухаммада Мутумби, фото: newvision

Однак протягом двох тижнів шлюбу "Набукіра" відмовлялася вступати зі священнослужителем в інтимний зв'язок і навіть роздягатися перед відходом до сну – умовою для сексу вона називала знайомство чоловіка з батьками. Свою статеву приналежність Тумушабе приховував за допомогою хіджабу, накладних грудей, косметики та імітації жіночого голосу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Афера розкрилася після того, як "дружину імама" запідозрили у крадіжці: Тумушабе переліз через паркан до сусіда і вкрав одяг, телевізор і гроші. Помістивши злочинця в камеру, поліцейські домоглися від нього всіх подробиць афери. До того ж заарештували спільницю Тумушабе – сільську "родичку", яка отримувала викуп за наречену. Офіцер карного розшуку району Каюнга, Ісаак Мугера, розповів, що під час арешту Тумушабе був одягнений в хіджаб і додавши, що за зовнішніми ознаками було важко зрозуміти, що це чоловік".

Річард Тумушабе, фото: newvision
Річард Тумушабе, фото: newvision

"Після арешту підозрювана була оглянута нашою жінкою-офіцером. Це потрібно було зробити, перш ніж помістити її в камеру. Офіцер була шокована, побачивши, що підозрювана виявилася чоловіком", – заявив співробітник карного розшуку.

Нагадаємо, Джолі, Терон, Пітт: зірки, які виховують дітей-трансгендерів і не соромляться цього.

Як повідомляв Знай.uа у всесвіті Marvel з'явиться перший герой-трансгендер: що про нього відомо.

Знай.uа писав, Шарліз Терон кинулася захищати сина-трансгендера: "Моя донька".