У зв'язку з масштабними лісовими пожежами, відома 20-річна модель Кейлен Уорд змогла зібрати щонайменше 500 тисяч доларів на пожертви благодійним організаціям, які займаються порятунком людей та тварин, що потерпіли від катастрофи в Австралії. Про це дівчина повідомила у своєму твітері

Дівчина робила це в доволі незвичний спосіб, пропонуючи в нагороду кожному, хто пожертвує як мінімум 10 доларів будь-якій організації зі списку, який вона надала, фото свого оголеного тіла.
А тим хто пожертвує більше, вона готова відправити і відео.

Кейлен Уорд

Як каже сама модель, ажіотаж виник шалений, вона не встигала оперативно всім відповідати і щоб прослідковувати надходження коштів до фондів їй довелося залучитися допомогою спеціалістів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Її ідею швидко підхопили в мережі, також нею надихнулись десятки інших порноактрис і моделей, які заробляють на продажі фото "ню" в мережі.

Всі вони користуються хештегом #nakedforaustralia ("оголені заради Австралії") для того, щоб опублікувати свої оголошення.

Але як нещодавно зізналася сама дівчина, для неї це стало трагедією. Їй не просто заблокували два аккаунти в інстаграмі, від неї відвернулися всі рідні та близькі люди. В своє виправдання вона стверджує лише те, що намагалася врятувати коал.

Нагадуємо, відома модель "роздавала" інтимні знімки заради порятунку тварин в Австралії

Як раніше повідомляв портал Знай.UA Австралії знадобиться 100 років для відновлення після масштабних природних пожеж. Про це повідомили британські ЗМІ.

Також Знай.ua писав про те, що артистка все-таки не втрималася від спокуси і зробила примірку купальників, позуючи ще і в ковбойському капелюсі з дивних сонцезахисних окулярах і показавши фігуру не з кращого ракурсу.