В Австралії потроху вщухають лісові пожежі, а природа швидко починає відновлюватись після катастрофи, повідомляє ТСН.

У Національному парку Наттай на випаленій землі починають пробиватись перші паростки нового життя. Цей момент попав на світлини одного з австралійських фотографів, який зробив шість фотографій, на яких зображені рослини, що виросли на постраждалих землях.

Фото: tsn.ua

А тим часом до Австралії нарешті завітали довгоочікувані дощі, на які місцеві мешканці дуже розраховували, як на допомогу у боротьбі з пожежами.

Фото: tsn.ua

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Австралія відмовилась від допомоги у боротьбі з пожежами з боку України, оскільки має для цього достатньо власних ресурсів.

Як раніше повідомляв портал “Знай.ua”, Україна запропонувала Австралії допомогу. Міністр внутрішній справ Арсен Аваков заявив про готовність відправити для гасіння пожеж близько 200 рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що, в Австралії показали, як королівський флот "наосліп" рятує тисячі людей.