У Всесвітній організації здоров’я прокоментували дії Китаю після того, як там був зафіксований спалах коронавірусу, повідомляє Associated Press.

Зокрема, влада Китаю спробувала заблокувати три міста. Також для стримання вірусу в столиці Піднебесної були скасовані усі масштабні заходи.

коронавірус у Китаї
коронавірус у Китаї

Після того, як незалежні експерти дослідили ситуацію з розповсюдженням коронавірусу, у Всесвітній організації здоров’я повідомили про те, що попри те, що вірус вразив вже сотні людей в Китаї, приводів говорити про глобальну надзвичайну ситуацію ще немає.

Варто зазначити, що за визначенням ВОЗ глобальною надзвичайною ситуацією є надзвичайна подія, яка є небезпечною для багатьох країн та вимагає скоординованих міжнародних дій.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадуємо, що перший випадок коронавірусу зафіксували на початку цього року в китайському місті Ухань

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, китайські медики знайшли ліки від смертельного вірусу: 53-річний чоловік одужав.

Також портал Знай.uа інформував про те, що коронавірус "захопив" три нові країни і наближається до України.