Росіянина з підозрою на новий китайський коронавірус госпіталізували з аеропорту "Пулково" в Санкт-Петербурзі. Крім того, до Боткінської лікарні з аналогічними симптомами потрапив студент з Китаю на ім'я Ханджао.

Зараз обох чоловіків обстежують. Попередньо в Санкт-Петербурзькому комітеті з охорони здоров'я заявили, що у громадянина Китаю вірус не виявлено.

Відомо, що 23-річний росіянин Арман До 22 січня прилетів до Пітера з Шанхаю. Хлопця з температурою 38 градусів терміново госпіталізували. При цьому головлікар Боткінської лікарні підтвердив підозру про перший випадок коронавіруса в Росії.

За словами очевидця, "швидка" нібито забрала хлопця прямо з літака. Свідку подій вдалося зробити кілька фото, поки не заборонили зйомку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Тим часом у Китаї невідомим коронавірусом заражено вже більше 400 людей, 9 з яких загинуло. Перші випадки захворювання було зафіксовано в місті Ухань. Також осередки небезпечної інфекції помічено в США, Тайвані, Південній Кореї, Японії і Таїланді. Імовірно, що перший випадок зараження відбувся і в Росії.

У мережі з'явилося страшне відео з Китаю, в якому показано нібито транспортування зараженого новим вірусом.

Нагадаємо, аеропорти в світі готуються до зараження смертельними китайським вірусом.

Як повідомляв портал Знай.uа, китайський коронавірус може стати новою пандемією чуми XXI століття.

Також портал Знай.uа писав, що китайські лікарі підтвердили можливість передачі вірусу від людини до людини. У США вже створюють вакцину від захворювання.