З'явилася інформація, що в китайському місті Шанхаї фахівці вилікували першу людину, яка захворіла смертельним коронавірусом 2019-nCoV. Про це повідомляє VESTI.

Коронавірус в Китаї

Відомо, що 56-річну Чень лікували в міській лікарні. Самопочуття пацієнтки поступово поліпшувалося. У жінки шість днів трималася температура в межах норми, а нові тести на коронавірус показали негативний результат. Місцеві медики вже відправили здорову пацієнтку додому.

Слід відзначити, що 56-річна Чень досить довгий час проживала в Ухані — місті, який вважають батьківщиною китайського смертельного вірусу. Увечері в п'ятницю, 10 січня, у неї почався сильний жар, і жінка одразу ж звернулася в місцеву міську лікарню.

Через два дні її перевели в Шанхай, де і проводилось лікування. Для міста це стало першим випадком захворювання.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коронавірус в Китаї

Нагадаємо, що українці звернулися до Володимира Зеленського з проханням прийняти оперативні заходи, щоб запобігти потраплянню небезпечного вірусу на територію держави.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні були зафіксовані три підозри на зараження новим смертельним коронавірусом з Китаю.

Також "Знай.ua" писав, що у США до боротьби з новим вірусом підійшли інноваційно і продумано.