На борту літака загинули коти, яких здали в багаж. При транспортуванні тварини отримали травми, не сумісні з життям.

На борту рейсу "Аерофлоту" з Нью-Йорка в Софію з пересадкою в московському аеропорту Шереметьєво загинули два кота з трьох, яких господар здав в багаж. Про це повідомляють російські ЗМІ зазначаючи, що авіакомпанія підтвердила те, що трапилося.

В результаті дій працівників авіаперевізника, один з котів помер в літаку, інший - пізніше на столі у ветеринара. Третій отримав обмороження

Пасажир Максим Чумаченко здав переноски з трьома кішками породи американський колор-пойнт в багажний відсік згідно з правилами "Аерофлоту". Виходячи з норм, в салон з собою не можна брати тварин, чия вага разом з контейнером перевищує 8 кілограмів.

При розвантаженні багажу в Шереметьєво кішок "швиряли". Про це розповів Чумаченку інший пасажир, який летів тим самим рейсом. Почувши це, власник котів побіг до стійки "Аерофлоту" і запитав, де тварини. Він також поцікавився, чому вантаж не обслужили одним з перших, незважаючи на те, що він оплатив цю послугу.

"Там мені щось промимрив, що у нас тварини знімаються з борта останніми", - розповів він.

Чумаченко отримали від співробітників складу зламані переноски з котами: у одній з них "дно пішло в стелю", тому зверху її перев'язали мотузкою. Пасажиру дозволили взяти кішок в салон, але вони все одно загинули: одна - в літаку, інша - на столі у ветеринара після приземлення.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

За попередніми висновками, обидва пухнастики загинули від внутрішнього крововиливу, яке спровокували травми, отримані при транспортуванні.

Третя кішка летіла трансфером з Нью-Йорка в Софію, тому господар не знав про її долю. Вона вижила, але, судячи з діагнозу ветеринара, отримала обмороження.

Нагадаємо, в українській авіакомпанії SkyUp Airlines зміняться правила перельоту пасажирів і перевезення багажу

Як повідомляв портал Знай.ua, стюардеси "Аерофлоту" разом з пілотами розпочали "хитрий" страйк

Також Знай.ua писав, в "Шереметьєво” в літака авіакомпанії Аерофлот одразу після зльоту відвалилась одна з деталей обшивки двигуна