Коронавірус, який вже скосив сотні людей у Китаї, стрімко поширюється по всьому світу. Так, днями у Франції зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом nCoV. Перший інфікований проходить лікування в Бордо, а другий - в Парижі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню міністра охорони здоров'я країни Аньєс Бюзен, пише французьке видання France Info.

Коронавірус з Китаю, фото: ТАСС
Коронавірус з Китаю, фото: ТАСС

"Пацієнту в Бордо 48 років, він повернувся з Китаю, проїжджав через Ухань. Він звернувся до лікарні з симптомами 23 січня. Відучора його госпіталізовано до Бордо в індивідуальний бокс", - заявила міністр.

Вона зазначила, що після прибуття до Франції чоловік контактував з десятком людей. Відомо, що другий заражений знаходиться в індивідуальній палаті в паризькій лікарні Bichat.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо нашим читачам, що в Китаї вже 26 осіб загинули в результаті зараження смертельними коронавірусом 2019 nCoV. Кількість інфікованих досягло 849. В місті Ухань, де почалося поширення смертельного коронавіруса, оголосили безстроковий карантин.

Нагадаємо, китайська медсестра в паніці опублікувала відео про реальні масштаби коронавіруса: "Заражене 100 тисяч".

Як повідомляв Знай.uа китайці перенесли смертельний коронавірус у свої смартфони: у грі сидить вся країна.

Знай.uа писав, додаток про вірус-убивцю Plague набирає популярність в Китаї.