Як відомо, у п'ятницю, 24 січня, був Міжнародний день освіти. Це свято створила своєю резолюцією ООН і так визнала його роль в розвитку світу. В цей день нагадують про себе і колишні члени королівської сім'ї – принц Гаррі і Меган Маркл. Про це повідомляється на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Меган Маркл, Instagram

"Сьогодні, в Міжнародний день освіти, ми підкреслюємо важливість доступу до освіти для всіх. Герцогиня Сассекськая сфокусувалася на цьому, як до того, як стати членом королівської сім'ї, так і зараз в якості покровителя Асоціації університетів Співдружності", - зазначили в публікації.

Також розповіли про важливість освіти особисто для принца Гаррі і Меган Маркл.

"Працюючи в тісному співробітництві з CAMA, герцог і герцогиня усвідомлюють користь як особисто, так і для суспільства в цілому, коли дівчата мають доступ до освіти. Під час свого недавнього туру в Південну Африку герцог підтримав ініціативи Camfed в Малаві", - написано в пості.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Меган Маркл, Instagram

також Нагадується і про довгі роки розвитку різних громад.

"протягом багатьох років герцогиня працювала в громадах, таких як Руанда і Індія, щоб знайти перешкоди для здатності дівчаток ходити в школу і, крім того, залишатися в школі. Вони можуть включати в себе відсутність доступу до чистої води, стигму, навколишнє MHM, культурне табу і багато інші причини...", - додали в повідомленні.

Також колишня королівська чета подякувала тим, хто надає доступ до освіти для всіх.

Нагадаємо, що Меган Маркл насолоджується свободою в Канаді, поки Гаррі вирішує всі справи в Лондоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Томас Маркл висловив усе, що думає з приводу своєї дочки і її чоловіка принца Гаррі.

Також "Знай.ua" писав, що королева Великобританії Єлизаветі II захворіла після від'їзду Гаррі і Меган.