У закладі будуть розташовувати і лікувати пацієнтів з коронавірусом 2019-nCoV. Місткість лікувального закладу 1000 ліжок. Завершити будівництво планується до 3 лютого.

На відео видно, як десятки будівельних машин готують територію до будівництва лікарні. Не покладаючи рук працюють машини для підготовчих і допоміжних робіт, землерийна техніка, бульдозери, грейдери та інша сучасна техніка. Залучено також сотні будівельників, аби завершити роботу в лічені дні.

Цікаво, чи змогли би в Україні в такі стислі терміни побудувати приміщення для ізоляції пацієнтів, раптом би українців спіткало лихо... Важко сказати, але ентузіазму і наполегливості можна спокійно вчитись у китайців.

Відомо, що щонайменше 24 китайських провінції ввели вищий рівень реагування на загрозу суспільному здоров'ю у зв'язку з поширенням пневмонії, яка спровокована новим різновидом коронавіруса 2019-nCoV. Ці спеціальні заходи охопили 1,17 млрд. громадян Китаю.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вірус з Китаю \\ фото Getty Images
Вірус з Китаю \\ фото Getty Images

Так, останніми вищий рівень загрози у п'ятницю, 24 січня, оголосили північно-східна провінція Ляонін з населенням 43,59 мільйона чоловік і північно-західна Ганьсу з 26,37 мільйонами чоловік.

Вірус з Китаю \\ фото Getty Images
Вірус з Китаю \\ фото Getty Images

Згідно з інформацією Державного комітету у справах охорони здоров'я КНР, в Китаї число летальних випадків від зараження коронавірусом зросло до 41. Кількість хворих збільшилася до 1287, а стан 237 пацієнтів оцінюється як важкий. Також у близькому контакті з зараженими перебували 15 197 осіб, з них 1230 вже пройшли перевірку, 13 967 перебувають під медичним спостереженням.

Нагадаємо, що у мережі з'явився відеоролик, який демонструє те, що насправді відбувається в лікарнях Китаю, де лютує смертельний коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явилися моторошні кадри того, що зараз відбувається в лікарнях ізольованого китайського міста Ухань.

Також "Знай.ua" писав, що у Франції зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом nCoV.