Пацієнтів з коронавірусом 2019-nCoV позначають на карті світу червоним кольором. До такого додумались самі китайці і створили спеціальний сайт. На сайті детально позначено кількість заражених людей у кожній країні.

Коронавірус з Китаю, фото з сайту

Програмісти створили сайт, де в режимі онлайн можна відстежити кількість заражених і кількість загиблих від смертельного вірусу в різних країнах.

Як свідчить карта, найбільше хворих сконцентровано в Китаї - 2057 пацієнтів, з них - 56 померли від хвороби. В Таїланді - 8 хворих, в Гонконзі - 6, в Макао - 5, також по 4 заражених нараховується у Японії, Малайзії, Сінгапурі, Тайвані. Вірус поширився і на Францію, Корею, Сша, В’єтнам, Канаду і Непал.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Коронавірус з Китаю, фото з сайту

Вчора повідомлялось, що в Ухані кипить робота з будівництва лікарні для хворих коронавірусом. Незабаром хворих ізолюють від суспільства.

Десятки будівельних машин почали зводити нову лікарню. Не покладаючи рук працюють машини для підготовчих і допоміжних робіт, землерийна техніка, бульдозери, грейдери та інша сучасна техніка. Залучено також сотні будівельників, аби завершити роботу в лічені дні.

Вірус з Китаю \\ фото Getty Images
Вірус з Китаю \\ фото Getty Images

Відомо, що щонайменше 24 китайських провінції ввели вищий рівень реагування на загрозу суспільному здоров'ю у зв'язку з поширенням пневмонії, яка спровокована новим різновидом коронавіруса 2019-nCoV. Ці спеціальні заходи охопили 1,17 млрд. громадян Китаю.

Нагадаємо, що у мережі з'явився відеоролик, який демонструє те, що насправді відбувається в лікарнях Китаю, де лютує смертельний коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явилися моторошні кадри того, що зараз відбувається в лікарнях ізольованого китайського міста Ухань.

Також "Знай.ua" писав, що у Франції зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом nCoV.