Стало відомо, що у Тайвані золотистий ретривер на ім'я Кім погриз паспорт своєї госпдарки. Через це жінка не змогла відновити свої документи до вильоту в Китай. Про це повідомляє Boredpanda.

Пес погриз паспорт, Boredpanda

Спочатку жінка була дуже незадоволена вчинком свого чотириногого улюбленця і розмістила доказ його поганої поведінки. Однак, потім на своїй сторінці в соціальній мережі вона визнала, що все, що зробив пес – тільки на краще.

"Ви пам’ятаєте паспорт? Він дійсно мене захищає! Після того, як мій паспорт був розірваний, вірус почав рухатися туди, куди я планувала відправитися. Я думаю про це зараз, і це дуже зворушливо. На щастя, ти зіпсував нашу поїздку", - написала господарка вихованця.

Слід зазначити, що перший спалах коронавірусу був зафіксований у місті Ухань, куди і збирався вирушить жінка.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Пес погриз паспорт, Boredpanda

Ймовірно, поширення почалося з місцевого ринку морепродуктів, де також продавали різних тварин.

Більш того, цей смертельний вірус передається повітряно-крапельним шляхом від людини до людини.

Нагадаємо, що притулок Mitchell County Animal Rescue в Північній Кароліні розмістив оголошення про усиновлення "найгіршої кішки в світі" - милого котика з ім'ям Пердіта.

Як повідомляв портал "Знай.ua", через збільшення кількості випадків, коли тварин закривають у підвальних приміщеннях житлових будинків, чоловіка з душею Робін Гуда запідозрили в бажанні творити добро.

Також "Знай.ua" писав, що у столиці Судану місцеві жителі почали бунтувати щодо жорстокого поводження з тваринами в місцевому зоопарку.