У Китаї триває епідемія Уханьської пневмонії і зростає скорботний список жертв нового коронавірусу. Згідно з офіційними даними кількість хворих досягла 4 515 осіб. Однак, з'явилась інша інформація - інфекціоністи Гонконгу заявляють, що коронавірусом може бути заражено значно більша кількість людей.

Відомий лікар і декан медичного університету в Гонконзі заявив, що коронавірусом в Ухані можуть бути заражені більше 40 000 чоловік, що набагато більше, ніж подають офіційні дані. Про це повідомляє місцеве видання SCMP.

Фахівці з інфекційних захворювань Гонконгу закликають уряд прийняти "драконівські" заходи проти поширення смертельного нового коронавірусу з Ухані.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

За їхніми оцінками, китайським вірусом можуть бути інфіковані 44 тисячі чоловік, але симптоми у них поки що не з'явилися.

Нагадаємо, за офіційними даними, у Китаї смертельний коронавірус забрав життя вже 107 осіб.