В американському штаті Джорджії небайдужі люди врятували маму-собаку, яку виявили на узбіччі ґрунтової дороги. Вона тягла залізну клітку, яка була заповнена маленькими цуценятами.

"Це щось нове. Ми жодного разу подібного не бачили", - повідомила директор служби порятунку тварин округу Макінтош Маріанна Хаган.

Клітка, Twitter

Також, за її словами, собака була прив'язана до маленькій клітці синім ременем, а її діти перебували всередині клітини.

"Їм ледве вистачало місця, щоб розвернутися", - додала директор служби.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Собаку помітили батько і син в Таунсенде, приблизно в 55 милях на південь від Саван. Вони підібрали сім'ю чотирилапих і привезли їх в притулок у Дарієн.

"Щенята були покриті блохами, кліщами і фекаліями. Вони пахли дуже, дуже погано. Спасибі добрим людям, які привезли їх в MCAS. Цуценят і маму тут же нагодували, напоїли, прищепили і скупали", - зазначила Хаган.

До того ж, організація під назвою "Друзі служби порятунку тварин округу Макінтош" пообіцяла винагороду в розмірі 250 доларів всім тим, у кого є хоч якась інформація про те, як ці бідні тварини опинилися на дорозі в такому страшному стані.

Слід зазначити, що з'явилася інформація про врятованих тварин. Сім'ю переправлять у Віргінію в притулок "Fancy Cats and Dogs Rescue", де, після того, як собачки повністю одужають, їм знайдуть нових, дбайливих господарів.

Нагадаємо, що з-за збільшення кількості випадків, коли тварин закривають у підвальних приміщеннях житлових будинків, чоловіка з душею Робін Гуда запідозрили в бажанні творити добро.

Як повідомляв портал "Знай.ua", жінка, яка планувала відвідати Ухань на початку цього місяця, подякувала собаці за те, що вона пережовувала паспорт і скасувала її поїздку до міста, ураженого коронавірусом.

Також "Знай.ua" писав, що в селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.