У мережі з'явилося неймовірне відео, як у Норвегії намагаються пришвартувати гігантський круїзний лайнер під час сильного шторму. Про це пише видання Daily Mail.

Так, на ролику, який очевидці зняли, можна помітити величезний круїзний лайнер. Моряки намагаються пришвартувати його біля берега, але здійснити задумане виявилося майже неможливим через сильний шторм та пориви вітру, через яких судно помітно похилилося.

До того ж вітер підганяє лайнер до причалу і, коли корма наближається до пірсу, пасажири на палубі визирають за борт.

Нагадаємо, що снігопад в Канаді побив 20-річний рекорд — висота снігового покриву подекуди сягає трьох метрів. Сильний шторм заблокував будинки десятків тисяч жителів канадського острова Ньюфаундленд.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в південно-західній частині Тихого океану, поблизу узбережжя островів Фіджі, стався сильний землетрус магнітудою 5,4.

Також портал Знай.uа писав, що 24 українська експедиція у Антарктиду 2019-2020 років стала унікальною. Вперше після тривалої перерви на станцію приїхали жінки-дослідниці.