Паніка навколо епідемії коронавірусу 2019-nCoV продовжує наростати. З'являється багато тривожних прогнозів про поширення хвороби та долю людства. Своє передбачення оприлюднив іранець Салман Салехігударза, який називає себе провидцем.

Салман Салехігударза не залишився в стороні від глобальної істерії та підлив масла у вогонь, пророкуючи загибель мільярдів людей через епідемію коронавірусу.

Коронавірус у Китаї, фото: rbc
Коронавірус у Китаї, фото: rbc

На думку провидця з Ірану епідемія коронавірусу стала покаранням людству за неправедне життя. Салехігударза стверджує, що смертельне захворювання завдасть величезної шкоди, оскільки загине половина населення Землі — кілька мільярдів людей.

Наразі відомо про зараження коронавірусом з Китаю близько 7,7 тисячі осіб. Деякі міста Піднебесної закрито на карантин. Кількість загиблих становить 170 людей, приблизно така ж кількість тих, кому вдалось одужати.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Поширення коронавірусу, скріншот: gisanddata.maps.arcgis.com
Поширення коронавірусу, скріншот: gisanddata.maps.arcgis.com

Вчені з Гонконгу повідомили про розробку вакцини. Тестування на тваринах займе кілька місяців, ще рік – на людях. У той час у багатьох аеропортах світу введено посилені заходи безпеки, а також проводиться перевірка всіх прибулих з КНР.

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", мутація смертельного коронавірусу з Китаю: у ВООЗ зробили термінову заяву

Також "Знай.ua" писав, що смертельний вірус вже в Європі. У Британії терміново зачиняються поліційні дільниці