Американський миллиадер і глава компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск випустив композицію Don't doubt your vibe. Він розповів про це в twitter своїм шанувальникам.

Ілон Маск розповів, що сам написав текст пісні і виконав її. В підтвердження він додав знімки.

У композиції повторюється фраза Don't doubt your vibe ("Не сумнівайся в своїх емоціях"), у другій половині треку звучить Because it's true ("Тому що це правда").

Мільярдер також опублікував фотографії із студії звукозапису. Сам сингл опублікований на Soundcloud.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ще навесні минулого року виконавчий директор компанії SpaceX і Tesla Ілон Маск записав свій дебютний музичний трек. Аудіо він опублікував на SoundCloud. Однак, це не чергова пісня в стилі реп, в якому описується небезпечна життя з наркотиками і жінками легкої поведінки.

Реп-композиція винахідника називається RIP Harambe. Вона присвячена 17-річної горилі Харамбе. Самця застрелили співробітники зоопарку Цинциннаті після того, як він схопив маленьку дитину і потягнув у кут клітини.

Також відомо, що у запису синглу брала участь продюсер, яка працює з дівчиною Маска, співачкою Grimes. Голос Маска запису пройшов обробку.

Нагадаємо, Ілон Маск назвав день Х колонізації Марса.

Як повідомляв Знай. ua, у мережі показали нову модель автомобіля від Ілона Маска.

Також Знай. ua писав, що Ілон Маск дістався до України.