В Інтернеті поширюються фото зі станцій метро та аеропортів в китайському місті Гуанчжоу, на яких пасажири намагаються вберегтися від зараження коронавірусом за допомогою надягнутих на голову пластикових пляшок.

Світлини, що зафіксували цю дивну поведінку, з’явилися в соціальних мережах Twitter і Facebook.

Китайці в Гуанчжоу в масках із пляшок, Facebook

За допомогою пластикових пляшок зі зрізаним дном китайці намагаються захистити свої дихальні шляхи від потрапляння інфекції. Пляшки надягають на голови як шоломи, користуючись їх прозорістю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Такі саморобні респіраторні маски можна побачити як на дорослих, так і на дітях.

Гуанчжоу - місто на півдні Китаю, важливий індустріальний та торговий центр з населенням понад 14 мільйонів людей (третє за розміром у країні). У Гуанчжоу, як і у низці інших населених пунктів Китаю, був запроваджений карантин у зв’язку з небезпекою інфікування коронавірусом.

Нагадаємо, раніше у Китаї через коронавірус заборонили весілля та похорони.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світу показали, як смертоносний коронавірус з Китаю виглядає під мікроскопом

Також "Знай.ua" писав: Проварюйте яйця і засмажуйте м'ясо — українцям назвали головні методи боротьби з коронавірусом із Китаю.