Надзвичайний інцидент відбулося в Ізраїлі. Саме там місцеві прикордонники затримали мешканця Росії, який потрапив під новий закон країни та може за це отримати 10 років в'язниці.

Про це повідомляє видання The Jerusalem Post.

Як відзначається, напередодні в країні був прийняв закон, який передбачає кримінальну відповідальність за контрабанду їжі. А відтак, росіянин, ймовірно не знаючи цього, намагався перевезти 120 грамів кролячого м'яса і бутерброди зі свининою. Однак, прикордонникам вдалося виявити їжу та арештувати чоловіка.

Правоохоронці Ізраїлю

"Дійсно, мова йде про нове правило, однак закон для всіх один. Іноземний громадянин, що здійснював контрабанду, буде відданий під суд в суворій відповідності до законодавства Ізраїлю, яке передбачає за подібні злочини до 10 років позбавлення волі", - заявили в прокуратурі країни.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Щоправда, як відзначається, Росія все ж зможе розраховувати на помилування свого жителя, однак буде змушена піти на деякі поступки - наприклад, повернення державі Ізраїль Олександрівського подвір'я в Єрусалимі.

Нагадаємо, що невідомі ліквідували польового командира Махибулли, який керував загонами "Талібан" на північному сході Афганістану.

Як повідомляв портал "Знай.ua", затримані четверо іноземних громадян, які причетні до жорстокого вбивства літньої подружньої пари під Києвом.

Також "Знай.ua" писав, що ІД обрала нового ватажка: хто очолить терористичну організацію