Відома шведська екоактивістка Грета Тунберг звернула свою увагу на жителів Китаю, але не врахувала, що її рекомендація відмовитися від паличок під час їжі викличе настільки негативну реакцію.

Грета Тунберг

Так, китайці були шоковані пропозицією шведської школярки, яка, замість боротьби за екологію в світі, звернула увагу на багатовікову традицію східного народу, а саме на використання паличок під час їжі.

Тунберг визнала нераціональним таке використання деревини, зазначивши, що жителі "Піднебесної" завдають шкоди своїм же лісам. Обурення громадськості на цю заяву не змусило себе чекати. Екоактивістці в досить жорсткій манері порадили відправитися назад до школи для того, щоб вивчити з якою швидкістю ростуть бамбукові дерева. Також багато жителів Китаю висміяли неграмотність шведської школярки. Більш того, вони запропонували їй відмовитися від засобів жіночої гігієни, а також носити одяг з листя і не користуватися папером, адже при його виготовленні використовуються синтетичні волокна.

Ще один з користувачів мережі запропонував Тунберг пішки дійти з Швеції до Китаю, так як найбільш екологічно чистим способом пересування є її власні ноги. Якщо дівчинка погодиться відмовитися від усіх видів транспорту, то він погодиться відмовитися від традиційних бамбукових паличок для їжі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Палички для їжі

Нагадаємо, що під час Всесвітнього економічного форуму принц Уельський Чарльз зустрівся з шведської екоактивісткою Гретою Тунберг.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шведська екоактивістка Грета Тунберг подала заявку на реєстрацію свого імені як товарного знака.

Також "Знай.ua" писав, що шведська активістка та ініціатор екологічного руху Fridays for Future Грета Тунберг вже вдруге потрапила в номінацію на Нобелівську премію миру 2020 року.