Пілот авіакомпанії США American Airlines попросив вигнати з літака ортодоксальну єврейську родину. Він аргументував це тим, що від них виходить неприємний запах. Про це повідомляє The Times of Israel.

American Airlines

Так, незабаром після посадки на борт стюардеси попросили Єгуду та Дженні Адлер разом з їх півторарічною донькою покинути літак, оскільки на цьому начебто наполіг сам пілот, який поскаржився на сморід.

У свою чергу сім'я заявила, що приймала душ перед вильотом. Також вони відзначили, що в салоні ніхто з пасажирів не скаржився на запах. До того ж, сім'я підходила до попутникам і цікавилися, чи виходить від них неприємний запах, на що отримувала негативну відповідь.

"Після цього бортпровідник зробив зневажливі і принизливі заяви, в яких, зокрема, мова йшла про те, що ортодоксальні євреї миються раз на тиждень", — йдеться в матеріалі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В результаті єврейську сім'ю розмістили в готелі поблизу аеропорту, а літак полетів разом з їх багажем, дитячою коляскою і автокріслом. Відправиться в пункт призначення вони змогли лише наступним рейсом.

American Airlines

Слід зазначити, що сім'я подала позов проти американської авіакомпанії і звинуватила її представників у дискримінації і расизму.

"Адлеры були збентежені, їх принизили, образили, оббрехали, а також завдали їм моральної та матеріальної шкоди", — зазначається в позові.

В American Airlines виправдовувалися тим, що таким чином персонал дбав про комфорт пасажирів.

Нагадаємо, що в Домодєдово через загрозу вибуху екстрено приземлився лайнер компанії S7.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані пасажирський літак авіакомпанії Iran Air при посадці викотився за межі злітно-посадкової смуги в аеропорту міста Керманшах.

Також "Знай.ua" писав, що українська авіакомпанія SkyUp Airlines в новому році хоче відкрити більше 30 нових рейсів в різні куточки світу.