Відомо, що в 2018 році в американському місті Матаван в притулок для тварин привезли собаку породи хаскі. Власник вихованця відмовився від тварини через незвичайний зовнішній вигляду. Проте не варто засмучуватися, адже хаскі знайшла новий будинок і стала зіркою соціальних мереж.

Власник залишив собаку в притулку

Джубілі

Саме так звуть собаку з ошелешеним виразом мордочки. Цілих два довгих роки вихованець провів у центрі некомерційної організації, яка допомагає безпритульним тваринам знайти новий будинок і люблячих власників. Незвичайну собаку ретельно перевірили ветеринари і з'ясувалося, що вона цілком здорова.

Через кілька днів після публікації в соціальних мережах глазастой собаки, організація отримала величезну кількість заявок на усиновлення унікального вихованця. Джубілі зізнавалися в любові, називали найкрасивішою дівчинкою і щиро не розуміли, як можна було відмовитися від такої чарівної хаскі.

UPDATE - Thanks to everyone who shared Jubilee’s story. She has found her forever home with previous Husky House...

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Husky House op Dinsdag 14 januari 2020

В результаті, собаку віддали парі, яка подавала заявку задовго до того, як притулок розмістив пост в соціальних мережах. Тепер Джубілі живе в будинку разом з двома іншими хаскі.

Слід зазначити, що більшість людей заводять тварин, не усвідомлюючи всієї відповідальності. Залишається лише сподіватися, що у чарівної Джубілі нарешті з'явилися люблячі власники.

Нагадаємо, що через аномальну погоду багато звірів у Чорнобильській зоні так і не впали у зимову сплячку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", народний депутат Брагар Євген порадив продати "елітну" собаку пенсіонерки.

Також "Знай.ua" писав, що в Фейр-Хейвені, штат Вермонт, США нубійський козел Лінкольн і поліцейська вівчарка Семмі балотуються в мери міста.