Житель американського міста Роуз Хілл, штат Канзас, шукав ключі серед подушок на дивані і намацав двометрового удава. Про це повідомляється на сайті телестанції WMBF-TV.

Сталося це 27 січня. Американець, який побажав зберегти анонімність, подзвонив в поліцію і поскаржився, що в його будинок заповзла величезна змія. Патрульні зловили удава і шукають його господарів. Якщо ж вони його не знайдуть, то удав стане учасником освітніх семінарів. Його демонструватимуть школярам в рамках програми з вивчення рептилій.

удав звичайний

Звичайний удав – неотруйна змія. Представники цього виду досягають трьох-чотирьох метрів в довжину і харчуються ссавцями, птахами й рептиліями. Як правило, самки більші за самців.

Лейтенант Тейлор Парльоє (Taylor Parlier) зізнався, що за 12 років служби він вперше зіткнувся з подібним випадком.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Деяким подобається розводити вдома змій, не беруся їх судити. Але особисто я вважаю, що краще заводити собак – іронічно зазначив він

Нагадаємо, Marvel Studios планує представити Sera, першого трансгендерного персонажа Marvel, під час першого сезону "Локі" на Disney +.


Як повідомляв портал "Знай.ua", у 1808-му році у Франції, коли серед паризької знаті повсюдно побутувала мода на повітряні кулі, відбулася унікальна дуель.


Також "Знай.ua" писав, чому люди полюбляють вживати у їжу гострі справи вже кілька тисяч років?