Лікарі Таїланду заявляють, що вони успішно лікували одного пацієнта коронавірусу Уханю комбінацією противірусних препаратів, йдеться на сайті cnn.

Так, Кріансак Атіпорнваніч, лікар у лікарні Раджавіті в Бангкоку, заявив, що лікував 71-річну пацієнтку з Китаю комбінацією препаратів, які використовуються для лікування ВІЛ та грипу. За його словами, пацієнтка раніше лікувався лише антивірусними препаратами.

Я лікував пацієнта з важким станом, і результат був дуже задовільним. Стан пацієнта покращився дуже швидко протягом 48 годин. І результат тесту також змінився від позитивного до негативного протягом 48 годин - сказав Атіпорнваніч

Чиновники на прес-конференції заявили, що остання лабораторна перевірка показала, що вірусу в дихальній системі пацієнтки немає.

коронавірус

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Лікарні Пекіна повідомили, що вживання одних і тих же препаратів, які вживаються хворим на ВІЛ та СНІД, є частиною лікування коронавірусу Уханю, хоча незрозуміло, чи успішно вони пройшли.

А згідно з останніми даними, опублікованими в понеділок, в результаті коронавірусу захворіли 17 тис. осіб і 362 померли.

Нагадаємо, національний інститут інфекційних хвороб Японії заявив, що йому вдалося виростити та виділити коронавірус з Китаю


Як повідомляв портал "Знай.ua", один з пацієнтів у лікарні Китаю зняв на відео процес "прибирання" тіл померлих, уражених коронавірусом


Також "Знай.ua" писав, що Міністерство сільського господарства Китайської народної республіки зробило заяву про спалах пташиного грипу штаму H5N1 у південно-західній провінції Хунань.