Один з пацієнтів у лікарні Китаю зняв на відео процес "прибирання" тіл померлих, уражених коронавірусом 2019-nCoV. Смертеотну хворобу деякі вже називають новою пандемією. Вперше він був виявлений на початку грудня у китайському місті Ухань, але стрімко і незворотньо поширюється по всьому світу.

Як відомо, у китайському Ухані завершили будівництво першої з двох тимчасових лікарень, призначених виключно для лікування пацієнтів з новим різновидом коронавіруса, повідомляють в неділю китайські ЗМІ.

Приймати хворих госпіталь "Хошеньшань", розрахований на 1 тис. місць, почне в понеділок. Лікувати їх будуть 1,4 тис. військових медиків.

Захист від коронавіруса, фото: Соцмережі
Захист від коронавіруса, фото: Соцмережі

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Друга лікарня, також розташована в Ухані, як очікується, почне роботу 6 лютого.

Згідно з останніми даними, в Китаї зафіксовано вже понад 14 тис. випадків зараження новим різновидом коронавіруса. 304 хворих померли, 328 осіб вилікувались.

Нагадаємо, що українські "винахідники" вже продають "вакцину" від коронавіруса з Китаю: подробиці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явилися моторошні кадри того, що зараз відбувається в лікарнях ізольованого китайського міста Ухань.

Також "Знай.ua" писав, що у Франції зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом nCoV.