У Туреччині сталася моторошна аварія з лайнером авіакомпанії Pegasus Airlines. Відомо, що літак перетнув злітно-посадкову смугу, викотився на узбіччя і розбився.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Reuters.

Повідомляється, що літак турецької авіакомпанії Pegasus під час посадки виїхав на 50-60 метрів за межі злітно-посадочної смуги, врізався в огорожу і розвалився на три частини.

За інформацією екстрених служб, загинули щонайменше три людини, ще 179 (майже всі пасажири і екіпаж борту), отримали поранення різного ступеня тяжкості. Також відомо, що літак виконував внутрішній рейс за маршрутом Ізмір-Стамбул і не встиг зупинитися після посадки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті аварії на борту літака виникла пожежа, яку вдалося загасити. Повітряне судно отримало сильні пошкодження.

Нагадаємо, Україна поставила Ірану жорсткі умови по справі борту збитого МАУ, термінова заява РНБО.

Як повідомляв Знай.uа Іран заявив, що Україна більше не отримає від них жодних відомостей про авіакатастрофу літака МАУ.

Знай.uа писав, аварія МАУ в Тегерані - Україна отримала запис, яка розставить усі крапки над "і".