В штаті Керала на півдні Індії у жителів багатоповерхівки з кранів замість води полився алкоголь. Виявилося, що він випадково потрапив у водопровід з вини місцевої влади.

Курйозний інцидент стався вранці в понеділок, 3 лютого, повідомляє BBC. Тоді мешканці одного з будинків у Кералі побачили, як з кухонних кранів замість води почала текти "суміш пива, коньяку та рома".

"Ми були в такому шоці. Діти не змогли піти в школу, навіть дорослі не вийшли на роботу", - розповів один з мешканців будинку.

Так, неподалік були закопані цистерни з 6 тис. літрами алкоголю, які раніше конфіскували за рішенням суду. Однак алкоголь просочився через грунт у криницю, звідки вода йде до будинку.

Незважаючи на те, що місцева влада визнала помилку і почала очищати воду від алкоголю, власникам квартир доведеться на місяць відмовитися від використання водопроводу. Поки людям постачають питну воду окремо, але її не вистачає.

До речі, вважається, що Керала – штат, де споживають найбільше алкоголю в Індії.

Нагадаємо, в Лепабському регіоні на сході Туркменістану чоловіків-чиновників, яким виповнилося 40 років, зобов'язали ходити з сивим волоссям.

Як повідомляв портал Знай.uа, 73-річна таїландка, яка змогла вилікуватися від пневмонії, викликаної китайським коронавірусом, розповіла про хід хвороби.

Також портал Знай.uа писав, що українка розповіла, як прийняла пологи в небі над океаном.