Як відомо, 31 січня Великобританія офіційно оголосила про вихід з Європейського Союзу (Brexit). Тепер же уряд держави має намір зняти санкції проти Росії, які раніше ввів ЄС.

Про це зазначається в офіційному повідомленні на сайті уряду. Так, з Російської Федерації можуть зняти обмеження на імпорт фольги, труб і феросиліцію.

Brexit (вихід Великобританії з ЄС)
Brexit (вихід Великобританії з ЄС)

Великобританія після завершення перехідного періоду виходу з ЄС збирається прибрати мита на імпорт з наступних російських товарів: алюмінієва фольга; феросиліцій (кремнієво-залізний сплав); безшовні металеві і чавунні труби; трубні фітинги із сталі або чавуну; карбамідо-аміачна суміш.

При цьому британці також хочуть залишити в силі мита щодо ввезення з РФ наступних товарів: нітрату амонію; холоднокатаного плоского прокату; електротехнічної сталі; гарячого плоского прокату.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, що Brexit на батьківщині Єлизавети II зустріли вигуками радості і протестами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Великобританія "прорубала" Україні вікно в Європу та натякнула на безвіз.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явилося епічне відео, на якому прихильники Brexit просто на вулицях спалюють прапор Євросоюзу.