Президент Молдови Ігор Додон заявив про готовність надати невизнаному Придністров'ю широку автономію.

У своєму останньому зверненні глава держави зазначив, що Кишинів вже визнав дипломи придністровських вузів, вирішив проблему видачі реєстраційних автомобільних номерів, ведеться робота щодо скасування роумінгу в телефонному зв'язку.

За словами Додона, політичне врегулювання конфлікту може статися тільки в результаті переговорів.

"Як будемо політично це інтегрувати, як цю проблему вирішити? Потрібно сідати і розмовляти. Ми готові вийти з цієї ситуації, готові дати гарантії, готові дати досить велику автономію", - сказав президент Молдови.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також Додон додав, що на переговорах сторони повинні визнати спільне майбутнє.

"Тому що не буде незалежності цього регіону, ви це все розумієте. Єдиний вихід – треба бути разом, сісти поряд і це вирішити", - підсумував Додон.

Нагадаємо, Ігор Додон заявив, що не визнає анексію Кримського півострова і підтримує ті межі, які визнані міжнародним співтовариством.

Як повідомляв портал Знай.uа, російська окупаційна влада не припиняє жалюгідних спроб дискредитувати українських захисників на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, як на Донбасі священик Україну захищає, відео.