Італійський музикант і дослідник Массімо Магріні перетворив РНК генома нового коронавірусу 2019-nCoV у музичну композицію.

Композитор присвоїв кожній повторюваній послідовності нуклеотиду в РНК генома один із чотирьох звуків. Після цього Массімо Магріні синтезував отриманий набір тонів.

"Музика коронавірусу" тривожна, в ній вчувається неспокійне биття серця.

Свою композицію музикант назвав відповідно і лаконічно - "nCoV".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Массімо Магріні відомий як автор експериментально-концептуального проєкту "Bad Sector", створений у 1992 році. Студійні записи "Bad Sector" засновані на повторюваних палітрах, структура яких базується на певних шаблонах. Зокрема, для них Магріні використовував ехокардіограму, запис радіопередачі із супутників та військових об’єктів тощо.