Стало відомо, що троє американців зі штату Каліфорнія влаштували весільну церемонію, в ході якої дві наречені вийшли заміж за одного нареченого. Про це повідомляє видання The Sun.

Дві наречені вийшли заміж за одного нареченого

Так, 35-річні Ванесса і Джиммі познайомилися ще в школі і почали зустрічатися вже після випускного. Через деякий час після початку відносин дівчина зізналася коханому про свою бісексуальної орієнтації. Потім пара зустріла Саммер, яка на десять років молодше, і запросила приєднатися до їх відносин. З тих пір вони втрьох живуть разом і досить щасливо. Їх незвичайні та міцні стосунки тривають вже шість років.

У квітні 2019 року Джиммі зробив обом дівчатам пропозицію руки та серця, на що вони відповіли згодою. Закохані організували неофіційну весільну церемонію, на яку запросили своїх родичів і близьких друзів. Деякі з їхніх рідних підтримали союз молодят, однак були й ті, хто настільки засмутився їх рішенням, що відмовився прийти на церемонію.

Батьки Саммер прийшли на свято. Вони розповіли, що навіть самі вступили в полиаморные відносини, побачивши, як щаслива в такому союзі їх дочка. Однак батько і мати Джиммі не підтримали союз молодят і вирішили не приходити на весілля, що сильно засмутило трьох закоханих.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, що Юлія Проскурякова натякнула на ще одну весілля з Ігорем Ніколаєвим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", громадянку Росії не пустили в Україну незважаючи на те, що жінка заявила про намір одружитися в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що американка Джессіка Вілсон розповіла, що наречений вирішив "відгодувати" її до весілля до 270 кілограмів.