У Сполучених Штатах Америки вчителька молодших класів планувала купити в школі метамфетамін, однак не встигла, її затримали копи і пред'явили незаконне зберігання заборонених речовин. Пригоди закінчилися, однак залишилось багато питань.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню видання CNN.

Валері Лі Прінс, фото: CNN
Валері Лі Прінс, фото: CNN

За інформацією журналістів, вчителька Валері Лі Прінс зв'язалася з торговцем наркотиків і сказала, що він може принести їй метамфетамін до школи. Вона запропонувала йому прийти або перед початком занять, або під час обідньої перерви. Наркоторговцем виявився поліцейський під прикриттям.

Як повідомляють правоохоронці, вчителька хотіла залишити частину наркотиків собі, а іншу віддати своєму хлопцеві. Прінс затримали після уроків. Вона зізналася, що вживала метамфетамін 10 разів протягом останніх півроку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це неприпустимо, щоб учитель залишав дітей для того, щоб прийняти певну дозу наркотиків, а потім повернувся і дбав про учнів", - заявили в поліції.

Нагадаємо, в Одесі мати-наркоманка кинула напризволяще однорічну дівчинку.

Як повідомляв Знай.uа харківські під'їзди окупували наркомани, люди не стали чекати з моря погоди.

Знай.uа писав, Брітні Спірс опинилася в психіатричній лікарні: дві складні операції не допомогли.