Британська принцеса Беатріс Йоркська, член королівської родини і донька скандальновідомого принца Ендрю, готується до весілля з італійським підприємцем-мільйонером і аристократом Едоардо Мапеллі Моцці. Урочиста церемонія запланована на 29 травня 2020 року.

Про це було оголошено на офіційній сторінці Беатріс в соціальній мережі Instagram.

Вінчання відбудеться у Королівській каплиці Сент-Джеймського палацу, де в 1840 році відбулося знамените весілля королеви Вікторії та принца Альберта. Дозвіл на використання каплиці дала сама королева Єлизавета ІІ. Після церемонії запланований приватний прийом у Букінгемському палаці.

Решту деталей про королівське весілля планують опублікувати найближчим часом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Принцеса Беатріс з нареченим

Повідомляється, що пара заручилася ще у вересні 2019 року.

Едоардо Мапеллі Моцці не лише успішний бізнесмен, але й представник старовинного флорентійського аристократичного роду, граф і навіть далекий родич британської королівської родини.

Батько принцеси Беатріс, принц Ендрю, був відсторонений від участі у справах королівської родини через свою дружбу з американським мільйонером і сексуальним злочинцем Джеффрі Епштейном. Також принца Ендрю підозрюють у співучасті в деяких сексуальних злочинах Епштейна.

Нагадаємо, раніше принцеса Беатріс відставила ревнощі і запросила на весілля несподіваних гостей: внучка Єлизавети ІІ показала приклад всьому світу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", онука Єлизавети ІІ принцеса Беатріс вийшла у світ з новим "нареченим": після 11 місяців роману.

Також "Знай.ua" писав, що фанати Меган Маркл бунтують через заручини принцеси Беатріс: обурливі кадри.