Маленький житель Каліфорнії створив коробку, в яку кожен охочий може кинути листа зі своєю мрією чи побажанням.

Незважаючи на юний вік, 6-річний Леві Наварра з Каліфорнії не лише активно займається благочинністю, але й вигадує нові способи допомоги людям. Тому, коли одного разу маленький Леві запитав як він може допомогти іншим, його батьки не розгубились та запропонували йому декілька ідей. Первинною благодійною ініціативою Леві було оплатити квитки у Діснейленд для своїх друзів, проте після роздумів малюк і його сім'я вигадали іншу форму допомоги.

Коробка радості, Instagram

Родина Наввара встановила спеціальну коробку на одній із вулиць міста назвавши її “Коробкою радості”. Кожен охочий може вкинути до неї свою записку, написавши на ній свою мрію чи побажання. Родина Наварро згодом забирає усі листи з коробки та колективно зачитує їх, щоб обговорити можливі шляхи реалізації мрії чи вирішення проблеми.

Ця добра коробка настільки припала до душі жителям Каліфорнії, що вони охоче як кидають свої листи, так і жертвують гроші до спеціального фонду, заснованою родиною. Таким чином, дитяче бажання допомогти іншим втілити мрію перетворилось хоч і на маленький, проте дієвий інструмент взаємопідтримки та тепла жителів штату.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше блогерша зворушила українців потужною мотивацією до успіху: благодійність, або дорогі ганчірки - вирішувати тільки тобі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мати Тереза раптово втратила весь свій святий статус: за допомогою бідним крилися нечувані речі.

Також "Знай.ua" писав про ТОП-5 найщедріших мільярдерів світу (фото).