Стало відомо, що у суботу, 8 лютого, у Сполучених Штатах Америки в місті Стімбот-Спрінгс запустили найбільший в світі феєрверк, який важить більше однієї тонни. Також наголошується, що цей запуск потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Про це повідомляє The Steamboat Pilot & Today.

"В суботу ввечері на міському щорічному зимовому карнавалі був запущений найбільший в світі феєрверк", - йдеться в повідомленні.

Завдяки своїм габаритам феєрверк потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

Слід зазначити, що снаряд вагою 1270 кілограм був випущений під час щорічного зимового фестивалю у місті Стімбоут-Спрінгс в Колорадо і злетів на висоту 670 метрів. Він пофарбував вечірнє небо яскраво-червоним кольором. Підготовка до рекорду зайняла більше семи років.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що американка Крістіна Кох з NASA повернулася на Землю, завершивши найдовший космічний політ, який коли-небудь виконувала жінка.

Як повідомляв портал "Знай.ua" українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук завоювала золоту медаль у стрибках в довжину на міжнародних змаганнях World Indoor Tour - ORLEN Copernicus Cup.

Також "Знай.ua" писав, що 6 лютого аргентинська база "Есперанса" зафіксувала найвищу температуру повітря в історії спостережень - з 1961 року.